Ибрахимович: Милано е вторият ми дом, мога да поддържам нивото си до 50 години

Ибрахимович: Милано е вторият ми дом, мога да поддържам нивото си до 50 години

Златан Ибрахимович коментира възможността да се завърне в Милано, където игра за местните Интер и Милан. Както е известно, “росонерите” проявяват интерес към нападателя, който след месец ще стане свободен агент.

“Милано не е вторият ми град, това е вторият ми дом. Имам чудесни спомени от там. Ако има проект, който да ме стимулира, мога да играя на моето ниво, докато стана на 50 години. Току що приключи периодът ми в Лос Анджелис, беше фантастично. Вече има двама герои на двата свята: аз и Джузепе Гарибалди. Синиша Михайлович? С него често се чуваме. Той ми е приятел, който е изключителна личност и рядко срещан мъж”, заяви 38-годишният Ибрахимович пред “Гадзета дело спорт”.

Междувременно, от вестника твърдят, че Милан е готов да предложи на шведа заплата в размер на 6 млн. евро с договор до края на сезона. Той обаче настоявал възнаграждението му да бъде 9 млн. евро. Двете страни ще се срещнат в близките дни за нови разговори помежду си, допълват от изданието.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти