Радуканов: От Стойчо Младенов съм чувал, че това са шампионски победи

Наставникът на Септември (София) Милен Радуканов даде мнението си след победата с 1:0 над Локомотив (Горна Оряховица). Специалистът призна, че не е доволен от представянето на своите футболисти.

"Най-радващото е, че спечелихме трите точки днес. Поздравявам Локомотив (Горна Оряховица), беше въпрос на шанс кой ще отбележи. Това ни беше най-слабият мач през сезона досега, но е нормално. Важното е, че спечелихме, но не съм доволен от това, което показахме, ще го анализираме през седмицата. Поздравявам футболистите, че се борихме. Имахме 3-4 положения, те имаха повече корнер, ние повечето чисти ситуации. Стойчо Младенов казваше, че това са шампионските победи. Така съм чувал от него. В последните мачове нямаше от какво да съм недоволен, днес показахме лошо лице. Нашата група е от 16 човека, нормално е да се получи и такъв спад. Гоним целите си до самия край - говорим постоянно за търпение, търпение. Имахме достатъчно ситуации, но не се получаваше. В 92-ата минута търпението ни беше възнаградено. Срещу Лудогорец ще е най-хубавият двубой за нас през сезона, излизаме без напрежение, ясно е, че Лудогорец е фаворит. Асен Чандъров е младежки национал, добър футболист, ще бъде от полза за нашия отбор, но за момента ние, а предполагам и Левски, сме се концентрирали да завършим полусезона", заяви Радуканов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти