Марко Силва: Анализираме защо не постигаме резултати

Марко Силва: Анализираме защо не постигаме резултати

Мениджърът на Евертън Марко Силва заяви, че единственото, за което мисли в момента е следващият мач на неговия тим. "

Карамелите" имат трудна задача в неделя, когато се изправят като гост на Лестър. Силва заяви също така, че не чете и не се интересува от спекулациите, които го определят като един от фаворитите за следващ уволнен мениджър във Висшата лига. Тази съдба сполетя в последните седмици Маурисио Почетино, а днес бе освободен и Унай Емери от Арсенал.

"Не се фокусирам върху неща, които не мога да контролирам. Съсредоточен съм върху моите играчи и следващия мач. Анализираме защо резултатите не са такива, каквито ни се иска, разбира се, но не чета спекулациите за моето бъдеще. Това просто не е част от моето ежедневие. Имахме разговор в събота и след това в понеделник. Бордът искаше да разговаряме и да обсъдим защо не постигаме желаните резултати, което е напълно нормално. Ултиматуми не са поставяни", заяви Марко Силва пред "Sky Sports".

 

Евертън заема 16-то място в първенството на Англия, като има 14 точки в 13 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти