Гуардиола не се отказва от битката за титлата

Гуардиола не се отказва от битката за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се отказва от битката за титлата в Премиър лийг, независимо, че тимът му вече изостава на 11 точки зад лидера в класирането Ливърпул, след като направи равенство 2:2 с Нюкасъл. В същото време мърсисайдци не сгрешиха и спечелиха с 2:1 срещу Брайтън. Въпреки всичко испанският специалист не смята да развява бялато знаме и ще се бори докрай.

“Няма да се отказваме. Имаме един отбор пред нас, така че сега трябва да печелим и да печелим мачове, и ще видим какво ще се случи. Още вчера казах, че не е добре да правим сметки и да гледаме точките. Просто трябва да трупаме победи. Когато не побеждаваш, нещата стават по-трудни”, заяви Гуардиола.


Отборът му традиционно играе трудно на “Сенйт Джеймсис Парк”, където миналия сезон загуби с 1:2, но след това записа 14 поредни победи и вдигна титлата.

“Миналия сезон играхме лошо, доста по-лошо отколкото днес. Смятам, че сега направихме всичко възможно, за да спечелим мача. Момчетата реагираха добре, това е истината. Смятам, че бяхме на ниво във всяко отношение - в защита, при статичните положения, във всичко. Движехме добре топката и намирахме празните пространства и създадохме доста положения”, допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти