Стоичков: Взимам Куман за треньор на Барса със затворени очи

Стоичков: Взимам Куман за треньор на Барса със затворени очи
Българската футболна легенда Христо Стоичков би одобрил евентуално назначение на Роналд Куман за старши треньор на Барселона. “Взимам Куман за треньор на Барса със затворени очи, но това не зависи от мен. Сега има работа като селекционер на Холандия и там се справя много добре”, заяви Камата пред Onda Cero в Букурещ.

Бившият роден селекционер беше в румънската столица за вчерашния жребий за груповата фаза на Евро 2020. “Познавам Роналд много добре. Уважавам Валверде. Не бих искал да предлагам себе си, а Роналд е страхотен специалист. Един ден аз да поема Барса? Не знам, може би. Настоявам, трябва да имаме уважение към Валверде. Не искам да говоря за други треньори, когато Барселона си има треньор”, довери той.
Стоичков призна, че симпатизира на Антоан Гризман. “Той е сред най-големите футболисти и винаги е удоволствие да го наблюдаваш. Нека не забравяме, че е световен шампион”, каза още българското величие.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти