Анчелоти отрича за бойкот

Анчелоти отрича за бойкот

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти отрече появилите се слухове, че играчите го бойкотират. Вчера неаполитанците допуснаха поредна издънка в Серия "А", след като загубиха с 1:2 от Болоня на "Сан Паоло". Въпреки това наставникът твърди, че отношенията му с отбора са отлични.

"Казват, че играчите са се обърнали срещу мен, но това не е така. Имам отлични взаимоотношения с всички в отбора. Никой не е демонстрирал неуважение към мен. Не виждам никакви търкания между футболистите и треньорския щаб. Обменяме идеи всеки ден, но ситуацията не е добра и трябва да намерим решение бързо, защото пропадаме лошо", смята Анчелоти.


В същото време обаче специалистът не скри разочарованието си от отношението на играчите му в снощния мач.

"Проблемът не е в тактиката, а в отношението на играчите. Преди три дни те показаха солидна игра срещу Ливърпул, като и тогава играхме с трима халфове. Истина е, че допускаме много голове, трябва ни повече стабилност. Но проблемът е в главите на футболистите, а не в тактиката ни. Феновете са разочаровани и аз трябва да се съглася с тях. Трябва да намерим начин да излезем от тази ситуация", допълни наставникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти