Конте: Горд съм, че поведохме в класирането

Конте: Горд съм, че поведохме в класирането

Треньорът на Интер Антонио Конте не скри гордостта си от факта, че тимът му вече е еднолично начело в класирането на Серия "А". Вчера "нерадзурите" победиха с 2:1 СПАЛ, а преди това Ювентус направи равен 2:2 със Сасуоло и по този начин Интер излезе на върха с точка пред "бианконерите".

"Още от първия ден правим всичко възможно да покажем силата си и да дразним нашите съперници. Да бъдем на върха в класирането след 14 кръга е нещо, което ме прави горд, защото знам колко усилия ни костваше, за да стигнем дотук. В същото време това трябва да ни даде допълнителен ентусиазъм, да ни стимулира да играем по-добре и да контролираме мачовете без да страдаме в края, както беше днес, защото в такива ситуации едно центриране или отбита топка може да промени всичко", заяви Конте.

"Излязохме мобилизирани, защото знаехме, че Ювентус изгуби точки и искахме да се възползваме от ситуацията. Заслужено победихме СПАЛ и продължаваме да израстваме. Мислим само за себе си и не се сравняваме с останалите", допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти