Интер и Ювентус се вкопчват в битка за Тонали

Интер и Ювентус се вкопчват в битка за Тонали

Големите врагове Интер и Ювентус може да си спретнат трансферна война за халфа на Бреша Сандро Тонали, твърди "Тутоспорт". 19-годишният младок попада в трансферните планове и на двата гранда, като всеки от тях е готов да направи всичко възможно, за да го вземе в редиците си.

Тонали е считан за един от най-големите таланти в Италия и дори е сравняван с легендата Андреа Пирло. Макар и на такава крехка възраст, той вече е национал на страната си. Освен Юве и Интер, интерес към него има и от Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Барселона и Пари Сен Жермен.


Според информацията на "Тутоспорт", Ювентус в момента е с едни гърди пред конкурентите за подписа на младока. Торинци вече са се свързали с президента на Бреша Масимо Челино с официална оферта. "Бианконерите" са готови да откупят правата на Тонали сега, но да го оставят да доиграе сезона в Бреша, което устройва боса. Освен това от Юве са готови да включат като част от сделката и няколко свои таланти, сред които Хан Куан-Сон, Дани Мота, Елия Петрели и Паоло Морено.

От Интер също са готови да отправят подобна оферта. В школата си "нерадзурите" също имат достатъчно таланти, които могат да предложат на Бреша.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти