И Лех (Познан) пожела Симеон Славчев

И Лех (Познан) пожела Симеон Славчев

На Левски ще става все по-трудно да се пребори за подписа на национала Симеон Славчев. В момента полузащитникът е собственост на азербайджанския Карабах. Очаква се обаче до края на годината халфът да разтрогне своя договор и да стане свободен агент. Причината е, че в тима му вече не разчитат на него. Мони не е бил на терена от началото на октомври.

От "Герена" чакат отговор от Славчев в дните между Коледа и Нова година. Столичани обаче не са единственият кандидат за подписа му. Вчера се появи информация в полските медии, че той е бил предложен и на Лех (Познан). Причината е, че клубът иска да подсили състава си именно с дефанзивен халф. В момента отборът не се представя добре в местното първенство и ще пробва да стегне редиците си по време на зимната пауза.


Симеон Славчев има опит в полското първенство. През сезони 2015/17 и 2017/18 той изигра общо 50 мача с екипа на Лехия (Гданск) и отбеляза 1 гол.

Левски има интерес и към исландския национал Гудмундур Тораринсон. Договорът на халфа с шведския Ньоркопинг изтича на Нова година.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти