Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора)

Роджърс потвърди за клаузата, от Арсенал вече отправили запитване към Лестър

Роджърс потвърди за клаузата, от Арсенал вече отправили запитване към Лестър

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс потвърди, че в неговия договор с клуба има освобождаваща клауза. Още преди два дни медиите на Острова разкриха, че северноирландецът може да бъде освободен от контракта си срещу компенсация от 14 милиона паунда. Името му е свързвано с Арсенал, като според The Athletic шефовете на "топчиите" вече са се свързали с ръководните фактори в Лестър, но от "Кинг Пауър Стейдиъм" са им заявили, че Роджърс се чувства щастлив и няма да ходи никъде. Горе-долу в такъв контекст бе и изказването на самия Роджърс след драматичната победа на неговия отбор над Евертън.

"Вижте, вероятно такива клаузи има в контрактите на повечето мениджъри. Всичко това е хипотетично. Промених работата си преди осем-девет месеца и се чувствам много щастлив. Все още имаме много работа за вършене. Досега имах голям късмет да работя с блестящи клубове. Амбицията ми беше да помогна на клуба да влезе в топ 6. Всичко е страхотно, откакто работим заедно. Тук има страхотен потенциал за следващите години. Спекулациите не ме смущават. Те са нещо, което не мога да контролирам. С Арсенал са свързвани вероятно около десетина имена", заяви Роджърс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички