Жената на Алонсо се провали в бизнеса

Жената на Алонсо се провали в бизнеса

Съпругата на бившия халф на Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) Чаби Алонсо - Нагоре Арамбуру, претърпя крах в бизнеса.

Тя затвори магазина за детски дрехи, който беше нейна собственост. Бутикът отвори врати през 2011 година. Намираше се на главната търговска улица в Сан Себастиян. Имаше и онлайн версия, като предлагаше ексклузивни марки като Bobo Choses, Owl или Sayplease. Тя също вече е закрита, както и профилите на магазина в социалните мрежи.

Преди да се захвани с търговия Нагоре изкара дистанционен курс по предприемачество към университета “Деусто”. Изглежда обаче, че придобитите знания по време на обучението не са й помогнали много.

Нагоре загуби бизнеса си само няколко дни, след като съпругът й бе оправдан по делото за укриване на данъци. Бившата футболна звезда бе съден, че е измамил държавната хазна с общо 2 млн. евро между 2010 и 2012 година. Накрая съдът в Мадрид обяви, че Алонсо е невинен и по трите обвинения за неплатени данъци.

Шаби и Нагоре се запознаха, когато футболистът играеше за Реал Сосиедад. Ожениха се през 2009 година. Имат три деца. Те са една от най-стабилните и подкрепящи се двойки в испанския футбол.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти