Шон Дайч се надява, че поредният контузен ще бъде извън строя за кратко

Шон Дайч се надява, че поредният контузен ще бъде извън строя за кратко

Проблемите с контузии в Бърнли не спират, а мениджърът Шон Дайш се надява травмата на Чарли Тейлър да не е сериозна и отсъствието му от терена да бъде само за един мач.

Тейлър има травма в бедрото и поради тази причина няма да играе утре срещу Манчестър Сити утре. 26-годишният ляв бек получи травмата още преди почивката на мача с Кристъл Палас в събота.

"Първоначалното мнение на лекарите е, че не става дума за нещо сериозно. Ще му дадем почивка с идеята да го запазим от нещо по-сериозно. Но ще премине нов преглед и след това очаквам доклада на физиотерапевта, заяви още Шон Дайш на пресконференция.

 

Ерик Питерс, който замени контузения Тейлър във въпросната среща в събота, също е с проблем, но за него треньорът е оптимист. Холандецът имаше болки в прасеца от удар и би трябвало да е готов. Ашли Уестууд е под въпрос заради разтежение в слабините, а исландецът Йохан Берг Гудмундсон продължава да е на облекчен режим заради травма в подбедрицата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти