Ван Дайк с хаплив коментар по адрес на Кристиано

Ван Дайк с хаплив коментар по адрес на Кристиано
Официално: "Златната топка" е за Меси
Официално: "Златната топка" е за Меси

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк пристигна на церемонията за връчването на “Златната топка” в Париж. Очаква се той да заеме второ място зад Лионел Меси. Холандецът обаче не се чувства ощетен.

На въпрос на RTL7 дали отсъствието на Кристиано Роналдо означава, че той има един конкурент по-малко, Ван Дайк отговори с "А той изобщо беше ли конкурент?".

“Хубаво е да съм тук - добави холандецът на влизане. - Ще видим какво ще стане. За мен е голяма чест, че изобщо съм тук сред футболисти от такъв калибър. Това само ме мотивира да продължавам напред.”

В същото време класираният на 20-о място Душан Тадич изрази мнение, че точно Ван Дайк заслужава да бъде победител. “Малко съм пристрастен, но мисля, че Вирджил трябва да бъде №1. Би било страхотно това да се случи. Двамата с него бяхме заедно в Саутхамптън”, заяви нападателят на Аякс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти