Денислав Александров: Не мисля, че е реално да спечелим Купата

Денислав Александров: Не мисля, че е реално да спечелим Купата
ЦСКА 1948 хвърли бомба! "Червените" елиминираха Берое насред Стара Загора (видео+галерия)
ЦСКА 1948 хвърли бомба! "Червените" елиминираха Берое насред Стара Загора (видео+галерия)

Крилото на ЦСКА 1948 Денислав Александров бе изключително щастлив от двата си гола във вратата на Берое, които помогнаха на "червените" да хвърлят бомбата в осминафиналите за Купата на България, отстранявайки "зелените" насред Стара Загора след победа с 4:3

"Много съм щастлив, че отстранихме Берое. Много силен мач от нас. Тактически играхме много добре. Разчитахме на контраатака,  тъй като се видя, че на скорост сме добри в атака. Доволен съм, че вкарах два гола и изиграх добър мач. Сега се надявам да сторим същото срещу Локомотив (София). Първият гол беше по-труден, тъй като имаше трима-четири човека. Замахнах и след това се получи добре. Берое е един от класните отбори в България с отлични изпълнители. Особено Мартин Камбуров, който е страхотен нападател. Именно затова имаше респект от наша страна към него при влизането му, но все пак успяхме да се справим и се радваме за класирането напред. Не мисля, че е реално да печелим Купата. Не е нужно да се вдигаме чак толкова. За нас най-важното е представянето във Втора лига. Сега е важно да победим Локомотив, тъй като изоставаме от лидера, който въпреки че го бихме с 5:0 има повече точки", сподели Александров.

77 Берое - ЦСКА 1948
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти