Реал Мадрид си направи предколедна вечеря, на Бейл му подариха стик за голф

Футболистите на Реал Мадрид се събраха снощи на вечеря с цел сплотяване на колектива преди края на календарната година и предстоящия сблъсък с Барселона. Играчите на Зинедин Зидан седнаха заедно в мадридския ресторант Filandon, като сред отсъстващите бяха единствено Карим Бензема и Тони Кроос.
Обичайният липсващ - Гарет Бейл, този път се появи. Играчите на Реал си размениха предколедни подаръци с шеговит характер. Уелският бързак получи стик за голф в опит всички да се посмеят на прословутото хоби на британеца, което предизвика толкова полемики. Според Marca изборът на този подарък е бил на Марсело.

Сръбският нападател на “белите” Лука Йович се сдоби с речник като помощно средство да научи испански език. Контузеният Марко Асенсио получи детска проходилка, а Лукас Васкес - фитнес тежести. Еден Азар се появи с патерици и през по-голямата част от вечерта беше седнал. Гарет Бейл си тръгна с първата група футболиста - с около 30 минути преди основната част от колектива. На събирането не присъства наставникът Зинедин Зидан.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти