Антонио Конте: Трябва да счупим педала на газта

Антонио Конте: Трябва да счупим педала на газта

Наставникът на Интер Антонио Конте е още по-амбициран да спечели първенството в Серия “А”, след като в момента тимът му е лидер с точка аванс пред Ювентус. Утре “нерадзурите” приемат Рома в среща от 15-ия кръг. В отбора обаче има куп контузени, което е проблем за Конте, защото той не разполага с достатъчно на брой класни резерви.

“Сега не му е времето да плачем или да се крием зад това - заяви треньорът. - По време на паузата покрай празниците ще се опитаме да вдигнем на крака възможно най-много играчи. В момента обаче мислим само за предстоящите четири двубоя и стискаме палци да няма нови травми.”


Бившият селекционер на Италия иска от своите футболисти да развиват качествата си и дори да надскачат себе си. “Със сигурност можем да станем по-добре и в двете фази на играта. Поредица от някои събития ни накараха да играем над лимита си. Трябва да продължим по този начин до последния мач - направо трябва да счупим педала на газта”, каза още Конте.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти