Кулибали притесни Наполи

Кулибали притесни Наполи

Защитникът на Наполи Калиду Кулибали притесни треньорския щаб. Сенегалецът е получил контузия в рамото, която може да го изавди от сметките за мачовете с Удинезе в Серия "А" и с Генк в Шампионската лига.

Кулибали е паднал лошо на рамото си по време на последната тренировка на Наполи. Той е напуснал заниманието със силни болки. На този етап не е ясно колко сериозен е проблемът, като тепърва ще бъдат направени медицински тестове.


Евентуалното отсъствие на Кулибали може да се окаже сериозен проблем, след като и другият основен централен защитник Костас Манолас има проблем в областта на ребрата.

Моментът не е никак подходящ за Наполи да остане без двама основни футболисти. Неаполитанците в събота гостуват на Удинезе в опит да спрат серията си от 6 поредни загуби в Серия "А". След това пък им предстои решаващ сблъсък с Генк в Шампионската лига, в който тимът ще се нуждае от 1 точка, за да си осигури място на 1/8-финал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти