Зидан: През януари може да се случи всичко

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не изключи да има трансфери идния месец. “През януари може да се случи всичко. Когато настъпи моментът, ще видим. Сега съм доволен от моите футболисти”, заяви наставникът на “белите” на пресконференция преди утрешната среща с Еспаньол.

“Травмата на Азар се оказа по-тежка от очакваното. Марсело и Бейл също са с контузии. Отсъствието на Азар е удар за нас, но трябва да продължим напред. Травмата на Бейл се получи в мача с Алавес. След почивните дни все още имаше болки. Не можеше да тренира пълноценно”, разкри френският специалист.
“Няма да забранявам на Гарет да играе голф. Играчите са големи хора и знаят какво правят”, довери той. “Да, Каземиро е застрашен от санкция. Когато получи картон, ще бъде наказан. Това е”, каза още Зидан. “Лос бланкос” приемат каталнците утре от 14:00 часа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти