Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

В Арда вече работят по зимната селекция и очакват различен мач с ЦСКА-София

В Арда вече работят по зимната селекция и очакват различен мач с ЦСКА-София

Наставникът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев разкри пред Sportal.bg, че работата по зимната селекция в тима вече е започнала и има набелязани футболисти. Утре специалистът очаква коренно различен мач с ЦСКА-София в сравнение с този, изигран срещу същия съперник за Купата на България. Тогава Арда загуби с 0:1, но показа доста добра игра.

"Нагласата ни е да бъдем отговорни и дисциплинирани. Излизаме срещу един от грандовете на България и трябва да изглеждаме много по-добре от предния мач за Купата, за да победим. Този мач, който ни предстои, няма да им нищо общо с този, който изиграхме за Купата. Всеки мач сам по себе си е различен. Очаквам отборът ни да бъде спокоен на терена и да се опитаме да седим добре. Мач с мач не си прилича. Не искам да коментирам съдийските отсъждания в мача за Купата. Има си съдийски наблюдатели и мисля, че ако има нещо, ще го разгледат. Аз си гледам моята работа".

"За всеки отбор е важно да играе пред собствена публика. От началото на първенството, с изключение на мачовете с Ботев (Пловдив) и ЦСКА, играем домакинствата си в Пловдив. Със сигурност ще има много хора, които ще ни подкрепят и утре. Ако играем мачовете си в Кърджали, ще има много повече хора. Надявам се в най-скоро време да се решат нещата около осветлението и да се върнем в Кърджали".

"Както всеки отбор, така и ние работим по селекцията, която ни предстои. Няма нищо конкретно. Имаме набелязан футболисти, но нека завършим първенството. Това, че сме набелязали футболисти, не значи нищо. Всичко е въпрос на преговори".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти