Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Анчелоти: Не мисля за оставка, вярвам на президента, а не на вестниците

Анчелоти: Не мисля за оставка, вярвам на президента, а не на вестниците

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти се опита да остане позитивен след равенството срещу Удинезе (1:1). Неговият отбор не можа да спечели девети пореден мач, включително седем в Серия "А". 

"Второто полувреме беше добро, особено от гледна точка на нагласата и желанието на футболистите да променят хода на мача. Това е положителен знак, но пък е вярно, че първото полувреме беше изключително слабо. Опитвам се да съм позитивно настроен и вярвам, че отборът има силата да преодолее трудния момент. Надявам се в Шампионската лига да постигнем така важната победа, след която да тръгнем нагоре", заяви Анчелоти. 

"С включването на Фернандо Йоренте нещата започнаха да се получават по-добре. Тогава спечелихме и повече единоборства, подавахме си по-точно. Работим над това да се защитаваме уверено и спокойно, но още допускаме много грешки. Не можем да критикуваме само Лоренцо Инсиние, защото преди почивката и другите не играха на необходимото ниво. Смених схемата, защото исках Ървинг Лозано да има повече възможности да покаже на какво е способен", продължи треньорът на неаполитанци.

"Няма скандали в съблекалнята. Чух много слухове за разправии между футболистите или между тях и мен, но това не е вярно. Физически сме добре подготвени. Трябва просто да си върнем стабилността в дефанзивен план. Дали може Дженаро Гатузо да ме смени? Рино ми е като брат. Скоро не сме се чували. Аз вярвам на думите на президента, който казва, че ми вярва. Не мисля за оставка, защото опитът ме е научил, че е най-добре да се опиташ да промениш ситуацията, а не да бягаш", подчерта Анчелоти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички