Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Ман Сити няма намерение да си връща Санчо

Ман Сити няма намерение да си връща Санчо

Манчестър Сити няма намерение да си връща Джейдън Санчо. Английският национал блести за Борусия (Дортмунд) и предизвиква интерес от страна на водещите отбори на Острова. Германците са склонни да се разделят с него за около 100 милиона паунда, но нямат намерение да го правят през януари.

"Гражданите" имат опция да се намесят в битката за Санчо, за когото взеха 8 милиона през 2017 г. В договора между Сити и Борусия има клауза, която позволява на англичаните да са фактор в бъдещето на играча. Ако Дортмунд приеме оферта за определена сума, е задължен да информира Сити и ако шампиона на Англия даде същата сума, да приеме офертата.

Клубът на Гуардиола има желание да вземе футболист на тази позиция, тъй като преговорите с Льорой Сане за нов договор не бяха успешни и има вероятност германецът, който в момента е контузен, да напусне "Етихад". Санчо обаче не е в списъка на испанския мениджър, твърди "Мирър".

Интерес към Джейдън проявяват Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Челси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти