Костов: Насълзиха ми се очите, когато чух скандиранията на феновете

Нападателят на Левски Станислав Костов бе много радостен, че отново е на терена, след като дълго време се възстановяваше от контузия. Играчът призна, че да чуе скандиранията на името му от страна на феновете е бил много емоционален момент.

“Чувствам се много добре, радвам се, че отново съм на терена и съм здрав. Насълзих се, когато скандираха името ми от трибуните. Това е нещо много голямо за мен и е допълнителна мотивация да давам всичко от себе си. Искам да благодаря специално на ръководството и на всички, които бяха до мен. В такъв труден момент ми бе предложен договор и съм много щастлив от този факт, че получих доверие. В Левски винаги са най-добрите футболисти и конкуренцията трябва да е убийствена. Радвам се, че имам съотборници като Найджъл Робърта и Дени Алар. Намаляваме точките от Лудогорец, продължаваме за Купата, така че не виждам проблем да се борим и за двата трофея. Надявам се да съм здрав, да направим една добра подготовка и да съм от помощ на Левски и евентуално националния отбор”, каза Костов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти