Мениджърът на Кубрат Пулев: Еди Хърн, идваме! (видео)

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че няма как да се стигне до трети мач между Антъни Джошуа и Анди Руис.

Според него следващата битка на британския боксьор, който се завърна на трона в тежката категория, трябва да бъде срещу Кобрата.
Антъни Джошуа иска мегасблъсък с Кубрат Пулев през пролетта
Антъни Джошуа иска мегасблъсък с Кубрат Пулев през пролетта
16 Съперникът на Тервел Пулев - Дешон Уебстър пристигна в България

“Надделя атлетизмът, надделя боксьорът, който наистина бе подготвен сериозно за вечерта. Говорят за трети мач, но това са празни приказки. Какво да кажат? Бяха всички много радостни. И самият Анди Руис беше, защото прибира доста добър хонорар. Да, разбира се, че ще говорят за трети бой, но това няма как да стане. Първо - беше трудно да го гледаме. Второ - разликата в килограмите, в размерите. Просто не беше много красива гледка 12 рунда. В момента имаме достоен съперник - най-добрия, най-силния. Върна се обратно на трона”, коментира Гоцев.

Кобрата изненадан от новината, че Джошуа иска да се бие с него: Идеално, аз съм готов
Кобрата изненадан от новината, че Джошуа иска да се бие с него: Идеално, аз съм готов
“Ако следите редовно Еди Хърн (промоутърът на Джошуа) и неговите изказвания, той ще говори, ще има ”шикалкавене”, както вие го наричате, но това е процесът на нашия бизнес - много преговори, много разговори. Еди, идваме!”, каза агентът на Кобрата.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти