Стойчо Стоев: Ще бъде труден мач, но се надявам Лудогорец да продължи (видео)

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че ще бъде труден мач за “орлите” срещу Ференцварош в последен мач от груповата фаза на Лига Европа. Той допълни, че този двубой ще е много различен в сравнение c първата среща, в която “зелените” победиха с 3:0 в Унгария.

14 Студио "Дерби" с гости Стойчо Стоев и Йордан Юруков

“Едно излизане от групите на Лига Европа, ще е добре за Лудогорец, но и за българския футбол. Това би спомогнало за едно по-добро лице и за родния футбол. Ще бъде труден мач, но се надявам Лудогорец да успее срещу Ференцварош. Все още е трудно на Левски и на ЦСКА да бъде на нивото на Лудогорец, което е нормално. В Лудогорец се взимат скъпи футболисти, там винаги се взимат играчи, за които се дават пари, както и високи заплати”, започна Стоев.

“От този мач зависи класирането на двата отбора. Съвсем различна ще бъде мотивацията на самите играчи. Различно ще изглеждат и футболистите на Ференцварош”, завърши опитният специалист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти