Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Конте: Барса ще играе без напрежение и това може да ни докара проблеми

Конте: Барса ще играе без напрежение и това може да ни докара проблеми
Меси няма да играе срещу Интер
Меси няма да играе срещу Интер

Наставникът на Интер Антонио Конте подхожда с респект към Барселона преди двубоя между двата тима от последния кръг на групите в Шампионската лига. Във вторник “нерадзурите” приемат испанците и при успех ще са сигурни за фазата на елиминациите за сметка на Борусия (Дортмунд). “Лос кулес” не играят за нищо, защото вече се класираха. Конте обаче не смята, че това прави съперника по-слаб. Освен това Интер има да си връща за загубата с 1:2 на “Ноу Камп” по-рано тази есен.

“Минаха два месеца от този двубой, през които ние израснахме като отбор - заяви Конте. - Ще проявим уважение към противника, но и ще се постараем да го ограничим. Бихме били глупаци, ако смятаме, че няма да си имаме проблеми, докато играчите на Барса владеят топката. Но когато тя попадне у нас, ще се опитаме да ги затрудним.”

“За нас е от огромно значение да продължим напред, защото футболистите ни се нуждаят от опит в този турнир - продължи треньорът на Интер. - Когато жребият беше изтеглен, говорехме колко силна е групата. И сега, в последния кръг, имайки шанс да излезем от нея, ни прави горди и ни дава нужното удовлетворение. Барса остава един от 4-5-те отбора, които започват в ШЛ с идеята да спечелят. Тимът вече си гарантира първото място в групата, което означава, че футболистите могат да играят без напрежение, което пък може да ни докара проблеми. Така че… нищо не се е променило. Наясно сме, че трябва да дадем всичко от себе си, но и знаем, че това може да не бъде достатъчно.”

Срещата във вторник започва в 22:00 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти