"Контра": Какво се случва с Ман Сити (видео)

Със сътресенията в Манчестър Сити започна днешното издание на “Контра”, излъчено на живо в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Васил Сумрачки, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов анализираха представянето на “гражданите” в дербито с Манчестър Юнайтед, както и цялостния облик на Сити. Защо Юнайтед играе силно срещу силните и посредствено срещу по-слабите тимове?


Кога ще спре впечатляващия ход на Ливърпул? Преследвачът Лестър продължава да ниже победи. Докога ще продължи ефектът “Моуриньо” в Тотнъм. Ювентус загуби от Лацио и изостана на две точки от Интер. Появиха ли се симптоми за край на царуването на Юве в Италия? Барселона и Реал Мадрид записаха очаквани победи и се готвят за дуела помежду си, който е на 18 декември. В каква форма са двата отбора? Байерн (Мюнхен) се свлече на седмо място в Бундеслигата след загуба от лидера Борусия (Мьонхенгладбах). Очаквате ли баварците да имат нов треньор до края на сезона?
Предаването завърши с поглед върху предстоящите двубои в Шампионската лига. Гледайте днешното издание във вградените видеа. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа на живо в ефира на Sportal TV.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички