От Лудогорец: Най-тежкият жребий, ще се борим (видео)

Членът на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов коментира жребия за Купата на България. Той отреди “орлите” да гостуват на Левски в четвъртфиналите.

32 Жребият за Купата на България

"Възможно най-тежкият жребий ни изтеглиха. Ще се борим, за да победим. Ще ни се съберат две поредни мача с Левски в София, но не мисля, че това ще окаже влияние. Подготвени сме да играем в такъм цикъл. Няма да ни е леко. Това са две гостувания и ще се подготвим по най-добрия начин. По-добре щеше да е в Разград двубоят за Купата на България, но такъв е жребият", коментира Божкилов.

32 Жребият за Купата на България

"Селекцията на Лудогорец не зависи от мача в четвъртък с Ференцварош. Ние работим по селекцията непрестанно и не зависи от този мач. Всичко зависи от трансферния пазар и възможностите. Всички турнири са важни за нас. Такива мачове играем 7-8 години и смятам, че ще се представим по достоен начин в четвъртък за Лига Европа", допълни още Божкилов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти