Болоня иска да вземе Мойс Кийн през януари

Болоня иска да вземе Мойс Кийн през януари

Нападателят на Евертън Мойс Кийн може да се озове в състава на Болоня, според журналиста на "Gazzetta dello Sport" - Николо Чира. Чира съобщава, че Болоня ще опита да вземе 19-годишния италианец под наем до края на сезона.

Кийн се премина в Евертън от Ювентус през лятото на 2019 г. за 27,5 милиона евро, но до този момент не оправдава големите очаквания към него. През настоящият сезон 19-годишният италианец е записал 11 мача във Висшата лига, като на сметката си има само една асистенция.

 

Той дори бе изваден от групата на "карамелите" от вече бившия мениджър на тима Марко Силва, след като закъсня за лагера преди срещата. Впоследствие Кийн се разкая и се извини, след което бе върнат в състава за следващите срещи. Крайното решение за подобна сделка все пак ще бъде взето след назначаването на постоянен мениджър на тима от Ливърпул и ще бъде взето под въпрос и неговото мнение.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти