Липи: Ювентус не са в криза, загубиха само един мач

Липи: Ювентус не са в криза, загубиха само един мач

Легендарният наставник на Ювентус Марчело Липи е категоричен, че в отбора няма криза след загубата с 1:3 от Лацио в миналия кръг на Серия “А”. Той също така коментира и останалите големи отбори в италианския елит.

"Криза? Ювентус загубиха само един мач, преди това не бяха губили. Маурицио Сари се нуждае от време. Той няма магическа пръчка. Дали Интер играят по-добър футбол при Антонио Конте? Твърде рано е да се каже. Трябва да почакаме до май. Конте върши страхотна работа, но и не смятах, че ще има съмнения около това. Не мисля, че те са единственият отбор, който ще се бори за Скудетото. Вярвам, че Лацио също могат да се намесят в битката за титлата. Те са тим, който играе чудесен футбол и са модерен състав с добри играчи, особено в халфовата линия. Много ми харесват.

Ситуацията в Наполи? Карло Анчелоти има изключителна кариера, той е треньор, който е спечелил много. Има върхове и спадове в живота и засега нещата не вървят добре в първенството, но в Наполи имат време да променят ситуацията. Милан? Там постъпват добре с опитите си да подпишат със Златан Ибрахимович, тъй като им липсва играч с неговата харизма. Той е футболист, който може да им помогне. Всичко е позитивно и хубаво. Селекционерът Роберто Манчини се справя много добре. Той отправи много важни послания към клубовете, молейки ги да дават шансове на младите играчи, като отборите го послушаха. Това говори добре за бъдещето", заяви Липи пред Tuttomercatoweb.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти