Нето застава на вратата на Барса тази вечер, Гризман ще води атаката

Отборът на Барселона ще бъде лишен от ключови фигури тази вечер срещу Интер в двубой от група "F" на Шампионската лига. Лионел Меси, Жерард Пике и Сержи Роберто останаха в Каталуня, а се очаква Ернесто Валверде да запази силите на още свои ключови футболисти.

Със сигурност на вратата ще бъде резервният страж Нето. Той ще дебютира за "лос кулес" в Шампионската лига. Каталунските медии припомнят, че за трети пореден сезон под ръководството на Валверде Барса излиза в протоколен за съдбата си последен мач от груповата фаза.

Вестник Sport очаква състав на "блаугранас", изграден от играчи, които по-рядко са титуляри, примесен с футболисти, които са първи избор. Барселонското издание прогнозира защита с Муса Ваг, Самюел Юмтити, Клеман Лангле и Жуниор Фирпо. В халфовата линия до Иван Ракитич ще бъдат Артуро Видал и Карлес Аленя. В атака Антоан Гризман ще предвожда младите Карлес Перес и Ансу Фати.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти