Мюлер: Цялата Бундеслига знае, че не сме за отписване

Мюлер: Цялата Бундеслига знае, че не сме за отписване
Ханзи Флик: Играта на Байерн ми харесва, но от значение са головете и точките
Ханзи Флик: Играта на Байерн ми харесва, но от значение са головете и точките

Опитният Томас Мюлер не е загубил вяра, че Байерн (Мюнхен) може да защити и този сезон титлата си в Германия. След 14 кръга шампионите са на седма позиция - на 7 точки от лидера Борусия (Мьонхенгладбах). “Цялата Бундеслига знае, че не сме за отписване - дори когато не сме във форма. Ако успеем да спечелим последните ни четири мача за есента, ще можем да излезем в почивка с високо вдигнати глави”, заяви Мюлер.

"Въпреки че допуснахме две поредни поражения, смятам, че се движим в правилната посока - каза още бившият национал. - Не помня дали някога съм губил с Байерн в две последователни срещи и пресата да ни хвали за играта. Чувствам се малко неловко. В тези мачове не просто пропуснахме много шансове за гол, често се случваше да ни делят буквално десет сантиметра от целта. Утре срещу Тотнъм ще имаме две причини, поради които ще трябва да спечелим: искаме да затвърдим доминацията си в групата, като спечелим шестата победа в шест мача, и искаме отново да се върнем на пътя на победите.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички