БФС прости на звездата на ЦСКА-София, той ще играе срещу Левски

БФС прости на звездата на ЦСКА-София, той ще играе срещу Левски

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу няма да бъде наказан допълнително за инцидента след червения му картон в Кърджали. Това обяви днес Дисциплинарната комисия към БФС. Днес Соу и Илиас Хасни бяха изслушани за сканадала между двамата по време на срещата от турнира за купата на България между червените и Арда, а след това реши да не налага санкции.

Припомняме, че нападателят и защитникът бяха изгонени в 66-ата минута по време на 1/4-финалния двубой. Разправията межу тях продължи и в тунела, където Соу изрита своя съперник. Деянието му бе заснето на видео, което се появи в медиите.

От ДК обаче излязоха с аргумента, че двамата не са признали за спречкването и поради тази причина няма да има допълнителна санкция за Соу.

Това означава, че голмайсторът на ЦСКА-София ще е на линия още за следващия двубой на тима, който е домакинство на Дунав, и няма да пропусне дербито срещу Левски от първия пролетен кръг на efbet Лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти