Люк Шоу се гаври с Лукаку след отпадането на Интер

Люк Шоу се гаври с Лукаку след отпадането на Интер

Люк Шоу пусна в социалните мрежи не особено приятелска шегичка към бившия си съотборник Ромелу Лукаку, след като Интер отпадна от Шампионската лига. “Нерадзурите” загубиха от Барселона в Милано и напуснаха надпреварата, а през пролетта ще участват в Лига Европа, където е Манчестър Юнайтед.

Бранителят на "червените дяволи" не пропусна да се пошегува със случилото се. Той пусна съобщение с думите: "Добре дошли" към Лукаку.

Размяната на реплики е продължение от лятото преди белгиецът да премине в Интер. Тогава Лукаку публикува резултатите от тестове за бързина от предсезонната подготовка на Ман Юнайтед. На тях се виждаше, че Шоу е най-бавният в състава. Шоу не прие добре изнасянето на информацията, като се опита да обясни, че не се е раздавал на 100%, защото това са искали от него.

Манчестър Юнайтед ще завърши на първо място в групата си в Лига Европа, ако не загуби домакинството си на АЗ Алкмаар утре. "Червените дяволи" и Интер може да се срещнат на по-късен етап от турнира, което да продължи спора между Шоу и Лукаку, но този път на терена.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти