Станислав Генчев: За Лудогорец ще е голям успех да се класира за елиминациите в ЛЕ

Станислав Генчев: За Лудогорец ще е голям успех да се класира за елиминациите в ЛЕ

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели преди мача с Френцварош, че този двубой може да осмисли сезона на “Орлите”. Победа или равенство ще класира тима му на 1/16-финалите в Лига Европа, а според него това ще е голям успех за разградчани.

“Подготвени сме добре за утрешния мач. Това е много важен двубой, тъй като може да осмисли сезона ни. За нас ще е голям успех да се класираме за елиминациите в Лига Европа. В момента нямаме проблеми със състава. Освен Горалски, който трябва да претърпи операция, всикчи останали са на линия”, заяви Генчев пред “Диема Спорт”.


“Този мач е като финал, защото след него веднага ще е ясно кой продължава и кой отпада. Дано опитът ни помогне, но напрежението е по-голямо от обикновено. Победата в Унгария ни дава увереност, но сега предстои напълно нов мач, който ще се реши в рамките на 90 минути”, допълни специалистът.

“Не се притеснявам, по-важното е футболистите да разберат добре ролите и задачите си на терена, за да можем да ликуваме след края на мача. При отстраняване на Ференцварош, бих могъл да назова полусезона като перфектен, тъй като все още нямаме загуба в първенството. Ние не сме отбор, който е свикнал да се брани и да пази резултат. Това няма да се промени и утре. Излизаме за победа”, завърши треньорът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти