Bwin предоставя специално предложение за дербито между Локомотив (Пловдив) и Левски

Bwin предоставя специално предложение за дербито между Локомотив (Пловдив) и Левски

Локомотив (Пловдив) приема Левски на стадиона в "Лаута" в голямото дерби от последния кръг в Първа лига преди зимната пауза на шампионата. Сблъсъкът, който е в неделя, 15 декември, от 14:15 часа, е директна битка за второто място. В момента то е заето от отбора на Левски, който има две точки повече от "смърфовете". За да бъде още по-интересно преживяването за феновете, международният букмейкър bwin предоставя специална оферта за големия мач -  коефициент 50 при залог на любимия отбор.

Двата тима записаха победи в последния кръг на първенството. Локомотив победи с 3:0 Дунав (Русе), като с тези три точки пловдивчани си гарантираха мястото в топ 3. Левски пък надви с 2:0 Витоша (Бистрица) и се доближи на пет точки от шампиона Лудогорец.

Столичани победиха с 1:0 Локомотив (Пловдив) на "Георги Аспарухов" в първия мач между двата отбора за този сезон. Двубоят бе още през август, а Найджъл Робърта донесе победата на "сините" през втората част. Последният път, когато същите съперници играха на стадион "Локомотив", домакините победиха с идентичен резултат след попадение на Анте Аралица.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТАТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти