Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:3

ЦСКА (М) се оттегли от Европа с победа в Барселона (видео)

ЦСКА (М) се оттегли от Европа с победа в Барселона (видео)

Мнозина смятаха ЦСКА (Москва) за фаворит в група "Н" на Лига Европа, но руският гранд рано-рано се оказа в ролята на аутсайдер в компанията на Лудогорец, Еспаньол и Ференцварош. "Армейците" все пак записаха победа, макар и в последния си мач - гостуването на Еспаньол. Испанците вече се бяха класирали и това им позволи да излязат с доста експериментален състав, ойто отстъпи с 0:1. Единственото попадение в двубоя вкара Никола Влашич в 84-ата минута.

ЦСКА беше по-добрият отбор, но пропуски пред вратата на домакините направиха Фьодор Чалов и Константин Кучаев. За Еспаньол най-доброто положение се откри пред Пабло Пиати, но той не успя да преодолее Иля Помазун.

След почивката гостите продължиха да търсят победата. В 84-ата минута Марио Фернандес подаде на Влашич, хърватинът се обърна в наказателното поле и с левия крак стреля точно до гредата. Този гол се оказа единствен в мача.

ЦСКА събра 5 точки и финиширана последното място в групата, а Еспаньол е победител с 11 точки, въпреки че в повечето срещи не игра с титулярите си.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички