Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Етър и Ботев (Враца) не успяха да се победят (видео)

Отборите на Етър и Ботев (Враца) завършиха наравно 1:1 в първия мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата бе дебют за новия наставник на търновци Петко Петков, но специалистът не успя да запише успешен старт на кариерата си при “болярите”.

Срещата започна с неприятен сбълъсък, при който Милчо Анеглов и Илия Миланов си удариха главите. Бранителят на гостите бе заменен принудително и бе откаран в болница за прегледи.

Резултатът бе открит от домакините в 29-ата минута. Тогава Милчо Ангелов получи дълъг пас на скорост и след като запази топката в наказателното поле намери Яни Пехливанов, който с плътен удар откри.



В 57-ата минута гостите изравниха резултата. При една атака на Ботев след няколко рикошета топката стигна до Доминик Янков в наказателното поле, който напредна и успя да я прокара зад Христо Иванов.

В 82-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Ивайло Михайлов бе изгонен с червен картон за задържане на Светослав Ковачев. Въпреки това до ново попадение не се стигна в нито една от двете врати и срещата завърши с поделени точки.

В класирането Етър заема десето място с актив от 19 точки. Търновци вече четири поредни мача нямат успех. Ботев (Враца) пък е предпоследен с 14. Играчите на Антони Здравков спряха серия от четири поредни загуби.

efbet Лига - 20 кръг:

ЕТЪР - БОТЕВ (ВРАЦА) 1:1
1:0 Пехливанов (29)
1:1 Янков (57)


Състави:

ЕТЪР: 1. Иванов, 25. Стоянов, 73. Иванов, 14. Скерлев, 20. Пехливанов, 23. Дюлгеров. 31. Станоев, 77. Мартинович, 84. Илиев, 10. Боджадж, 7. Ангелов

БОТЕВ (ВРАЦА):
33. Костов, 11. Васев, 37. Керчев, 39. Иванов, 18. Миланов, 19. Михайлов, 8. Янков, 28. Златински, 9. Генов, 10. Атанасов, 30. Домовчийски

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
САТДИОН: “Ивайло”
НАЧАЛО: 17:00 часа

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти