Сухия гласи чистка в Ботев (Враца)

Сухия гласи чистка в Ботев (Враца)

Треньорът на Ботев (Вра­ца) Антони Здравков ще предприеме чистка в тима през зима­та, независимо от ограничения кад­рови ресурс, с кой­то разполага и в момента. След гостуването на Етър той ще реши окончателно с кои играчи ще се раз­дели. Предвижда се привлечените нови попълнения да са поне двойно повече от освобо­дените, за да може в клуба да се води нормален трениро­въчен процес.

Големият проблем пред Сухия сега е колко играчи ще се качат на ав­тобуса за мача на стадион „Ивайло", защото Дисциплинарната комисия спря правата за по 1 среща на брани­теля Ангел Лясков и на халфа Георги Вълчев, а Даниел Гаджев продължа­ва да не е напълно възстановен от контузия. Нищо чудно бройката, вписана в тимовия лист, да е около фаталното число 13. Трябва да се от­бележи също, че Ботев още не е пос­тигал победа на ста­дион „Ивайло" в до­сегашните 19 мача между двата тима. Последните два сблъсъка между съперниците в старата столица са завър­шили 1:2 и 0:0.

"Меридиан мач"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти