Андреа Христов: Нямаме страх от никого

Андреа Христов: Нямаме страх от никого

Централният защитник на Славия Андреа Христов бе част от награждаването за отбор №1 за месец ноември. Традиционната класация бе спечелена от младежкия национален тим. Той сподели, че отборът не се страхува от никой съперник и се надява да бъдат спечелени всички точки от оставащите мачове.

18 Младежките национали са отбор на месеца

„Най-важното е отборът да се представя на добро ниво. Дано вземем всички точки от оставащите мачове. Искаме да сме първи в групата и да се класираме за Европейското първенство. Мисля, че там ни е мястото”, коментира Христов.

„Много мачове сме играли със силни отбори и сме доказвали, че можем да ги победим. Да не изброявам Португалия, Франция. Дори сме побеждавали Франция като гости и с това сме се класирали на Европейско първенство. Нямаме страх от никого.”

18 Младежките национали са отбор на месеца

„За мен е по-важно да играя в клубния си отбор и да бъда на терена във всеки мач за Младежкия национален отбор. Този отбор е заедно от 3-4 години и това ни помага много. Колкото до мъжкия отбор, ще ни повикат, ще влезем за 3-4 минути и няма да има смисъл от това. Ще сме доволни да бъдем викнати в националния отбор в бъдеще”, каза още той.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти