Клоп съобщи новината за договора си чрез видеообръщение

От Ливърпул решиха да съобщят новината за преподписаните договори на мениджъра Юрген Клоп и неговия щаб по оригинален начин, като публикуваха в социалните мрежи видеоизявление на наставника, в което той сам разкрива за новите споразумения, които са със срок до 2024 година.
Официално: Ливърпул и Клоп си стиснаха ръцете за нов договор
Официално: Ливърпул и Клоп си стиснаха ръцете за нов договор

“Ние решихме да продължим с нелошата работа. Разбрахме се за нови договори до 2024 година. Това е добра новина за едни и лоша за други. Съжалявам, но вторите можете да спрете видеото, а за останалите ще изброя няколко от причините. Главната е, че обичаме това място. Това е чудесен клуб, наистина се чувстваме като у дома си. Разбираме се с повечето хора и реших, че е подходящият момент, за да продължа с това. Клубът също беше заинтересован и така го направихме. Не мисля, че преговорите бяха трудни, но ще трябва да попитам моя агент за това. Чувствах се добре през това време. Можехме да си мълчим и да го запазим в тайна, което е изключително в наши дни, но това е първият път, в който го казвам, и реших, че вие сте правилните хора, на които да го съобщя. Отсега нататък ще се виждаме още по-често”, заяви Клоп във видеообръщението си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти