В Чехия: Назначението на Върба в Лудогорец е награда за страхотната му работа във Виктория

В Чехия: Назначението на Върба в Лудогорец е награда за страхотната му работа във Виктория

Чешките медии коментират назначението на Павел Върба за нов наставник на Луодогорец. Според изданието isport.cz договорът с “орлите” е награда за специалиста за добрата му работа във Виктория (Пилзен) по време на двата му престоя в клуба, както и за дейността му като национален селекционер на Чехия. В статията се споменава, че Лудогорец е ново явление в българския футбол и е успял да стане хегемон с осем поредни титли, като през този сезон продължава участието си в елиминациите на Лига Европа.



“Ясно е, че Върба ще става по-добър, като това е награда за страхотната му работа във Виктория през годините, както и в националния отбор. Също така и хапче за не толкова положителния край през този полусезон”, отбелязва анализаторът Якоб Конечни.

В момента Виктория се намира на второ място в класирането на чешкия шампионат, но на цели 14 от лидера Славия (Прага), който има само три допуснати гола във вратата си от началото на първенството. В неделя срещу Теплице Върба ще води тима от Пилзен за последен път.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти