Гледай на живо

Левски пречупи ЦСКА и взе сериозен аванс в серията - отзивите на живо от зала "Христо Ботев"

Войната на Интер с "Кориере дело спорт" продължава

Войната на Интер с "Кориере дело спорт" продължава

Интер отмени насрочената за днес официална пресконференция на треньора Антонио Конте в знак на протест срещу публикация във вчерашния брой на "Кориере дело спорт". “Нерадзурите” са се почувствали засегнати от “обидно писмо” по адрес на наставника.

Става дума за материал в рубрика на вестника, където се публикуват без редакция изпратени от феновете коментари. Въпросният текст е дело на привърженик на Болоня, който обяснява, че се е насладил на отпадането на Интер от Шампионската лига след загубата от Барселона преди дни. Според него Конте бил изчерпан като треньор. “Мога да оспоря това превъзнасяне на Конте, защото в своята кариера неговите отбори никога не са показвали добър футбол, независимо постигнатите победи”, допълва въпросният тифоз на Болоня.

Това е пореден скандал между Интер и "Кориере дело спорт". В началото на месеца популярното издание беше обвинено в проява на расизъм, след като излезе със заглавие "Черен петък" на фона на снимки на Ромелу Лукаку и Крис Смолинг. Тогава клубът от Милано забрани на журналисти на медията да присъстват на мачовете, тренировки и пресконференциите на тима.

В неделя вечер Интер гостува на Фиорентина. Преди този кръг отборът на Конте е лидер в Серия “А”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти