Атлетико Мадрид се завърна на победния път (видео)

Атлетико Мадрид се завърна на победния път (видео)
Отборът на Атлетико (Мадрид) постигна първа победа в Примера дивисион от 10 ноември насам, след като срази с 2:0 у дома Осасуна в двубой от 17-ия кръг.
Така "дюшекчиите" прекъснаха серия от три поредни мача без успех, в която записаха две равенства (с Гранада и Виляреал) и една загуба (от Барселона). С победата Атлетико се завърна в топ 4 в класирането, като има 29 точки, но може да бъде изместен след изиграването на останалите срещи от кръга.
Първото полувреме не предложи големи емоции на зрителите, като на терена преобладаваше здравата битка. След почивката Атлетико вдигна оборотите и отправи повече удари към вратата на гостите от Памплона, а развръзката настъпи в рамките на осем минути с попадения на Алваро Мората (67) и Саул (75).
Киърън Трипиър центрира в наказателното поле от пряк свободен удар от десния фланг. Алваро Мората бе оставен непокрит и простреля отблизо Серхио Ерера за 1:0. Второто попадение дойде след двойно поданване пред наказателното поле между Анхел Корея и Саул Нигес, като последния беше изведен сам пред Ерера и удвои. Малко преди края гол на Мората беше отменен заради засада.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички