Джердан Шакири: Световното клубо първенство е неповторимо преживяване

Джердан Шакири: Световното клубо първенство е неповторимо преживяване
Участието на Световното клубно първенство по футбол е неповторимо преживяване, заяви халфът на Ливърпул Джердан Шакири. Мърсисайдците стигнаха до него като шампиони на Европа и са пределно амбицирани да се завърнат в Англия с нов трофей.
"Световното клубно първенство е специално, защото на него играеш срещу различни клубове и различни нации. Просто това е неповторимо преживяване. Не всеки може да го има и когато то ти се случи, ти си длъжен да се забавляваш. Аз вече съм го правил с Байерн и гарантирам, че е неописуемо. Този трофей обаче е много важен и за клуба", каза той.

"Ще направим всичко, за да спечелим. Чакат ни хубаво време и добри отбори, така че ние приемаме предизвикателството. Надявам се престоят ни да бъде приятен и да спечелим. Искаме отново да се върнем в Ливърпул с трофей", добави Шакири.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти