Арест на вратар във Франция по обвинение за изнасилване на площад

Арест на вратар във Франция по обвинение за изнасилване на площад
27-годишният вратар на втородивизионния френски Нанси Батист Вале прекара 30 часа в ареста по обвинение в изнасилване, отправено от 18-годишна девойка. Двамата се запознали в дискотека, танцували, целували се, след което си тръгнали заедно и излезли на площад "Станислас" в центъра на Нанси, където станало изнасилването.
Девойката извикала полиция и футболистът бил задържан. Той бил много пиян и не успял бързо да организира защитата си, но след като изтрезнял дал показания и извикал парижка адвокатка да го защитава. Той е бил освободен от полицията и ескортиран в съда, където му била определена мярката за неотклонение. Вале ще трябва да се подписва в участъка и да не търси контакт с обвинителката до делото. В полицията, а и в съда, той е признал, че действително е правил секс с момичето, но всичко било доброволно.
Признанието си той направи пред съпругата си, която дошла да го подкрепи, но едва ли е останала доволна от чутото. От клуба пуснаха съобщение, че вярват в правосъдието. Поради засиления интерес тренировката на отбора с участието на Вале беше при закрити врати. Самият футболист се надява да пази в следващия мач на Нанси.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти