Индзаги: Ювентус остава фаворит за титлата

Индзаги: Ювентус остава фаворит за титлата

Легендарният нападател на Милан и настоящ треньор на втородивизионния Беневенто Филипо Индзаги смята, че Ювентус е фаворит за титлата в Италия и през този сезон, но е доволен от появилата се конкуренция на торинци в лицето на Интер, а от снощи и Лацио.

Късна драма в Сардиния приближи Лацио до лидерите (видео)
Късна драма в Сардиния приближи Лацио до лидерите (видео)

"От години не е имало толкова голяма борба за титлата. Ювентус остава фаворит, но Интер прави живота им труден. Ако и брат ми (б.р. Симоне Индзаги) вземе добър резултат тази вечер срещу Каляри (б.р. интервюто е дадено преди мача в Сардиния, спечелен от Лацио с 2:1) със своя Лацио, то Серия А ще остане още по-интересна", коментира Индзаги. Той смята, че повишената конкуренция може да се окаже от полза за Ювентус в преследването на трофея от Шампионската лига.

"Надявам се да има битка до края. Ясно е, че Ювентус и Интер са различно ниво от Лацио, но за отбора на брат ми ще е голям упех да задържи тази позиция и да играе в Шампионската лига", завършва Индзаги.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти