Зидан: Знаем, че имат Меси, но ние също разполагаме със своите оръжия

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е спокоен преди дуела с Барселона утре вечер. Френският специалист призова да се обърне внимание на футбола, а мерките за сигурност да се оставят на професионалистите. “Трябва да вложим нашата енергия и мислим върху това, че мачът ще се играе. Можем цяла седмица да говорим за обстоятелствата, но реалността е, че утре предстои футболен мач”, заяви наставникът на “белите” на пресконференция днес.
“Трябва да оставим съдията на спокойствие. Това е футболен двубой и въпреки че се говорят много неща, в крайна сметка хората искат да гледат хубав футбол. Не ме безпокои нищо. Доволен съм, не само аз, а всички. Радваме се, че ще играем Ел Класико. Спомням си, когато играех аз. Живееш за такива мачове”, довери Зизу.

“Не съм притеснен за съдията. Всеки да говори каквото си иска”, отсече той. “В този мач може да се случи всичко. Важно е да сме подготвени. Знаем, че имат Меси, но ние също разполагаме със своите оръжия”, заяви френският специалист.
“Не ме притеснява владението на топката, има много неща. Трябва да покажем най-доброто си лице. Именно това ще опитаме да направим”, сподели треньорът на “лос бланкос”. “Всеки ден има своята история. Ковачич се справи добре с опазването на Меси, но сега мачът е друг, историята е друга и ще видим какво ще се случи”, каза той.
“В тези срещи винаги трябва да даваш най-доброто от себе си. Не мисля, че ролята на стадиона ще е основна роля. Очакваме да видим голям мач”, заяви още Зидан. Дуелът на “Камп Ноу” е утре от 21:00 часа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти