Марио Гомес беснее, след като "тъпият" ВАР му отмени 6 гола

Марио Гомес беснее, след като "тъпият" ВАР му отмени 6 гола

Бившият голмайстор на Бундеслигата Марио Гомес е крайно недоволен от системата ВАР, която работи и във втория ешелон на германския футбол. Точно там и напателят, който сега играе за Щутгарт. За последните три мача на тима видеотехнологията отмени шест негови попадения заради засада и това го вбеси.

“И шестте пъти ставаше дума само за няколко сантиметра - обясни Гомес пред Sky. - Нападатели като мен играят на линията на засадата и зависят от центрирания от крилото и извеждащи подавания. И точно ние биваме жестоко наказвани от ВАР. В такъв случай трябва да си купим по няколко Меси-та, които да дриблират с топката от центъра на терена и сами да реализират головете.”

34-годишният таран дори смята, че има лично отношения спрямо него. “Това може би е отмъщението на реферите в онази кабинка на ВАР заради това, че 20 години ги тормозя. Аз определено съм един от онези, които най-много ги дразнят. Такава глупост е всичко, след като всеки път отменяме гола за 2 см засада. Феновете идват на двубоите, за да гледат попадения, а когато не ги зачитат заради 2 см, то това е голяма тъпотия. Страничните рефери пък винаги вдигат флага, за да се застраховат заради целия този натиск заради този тъп ВАР. А и те знаят, че после системата ще преразгледа положението”, добави Гомес.


След първата половина на сезона във Втора Бундеслига Щутгарт е на трето място с равен актив с втория Хамбургер ШФ.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти