Вердер (Бремен) пак се сгромоляса (видео)

Вердер (Бремен) пак се сгромоляса (видео)
Безличното представяне на Вердер (Бремен) продължи с пореден кошмар - 0:5 срещу Майнц 05 на собствен терен в двубой от 16-ия кръг на Бундеслигата. Това е пета загуба на тима за последните шест срещи, с което страховете на привържениците на клуба за изпадане стават все по-сериозни. Очаква се ръководството да освободи треньор Флориан Коофелт след последния есенен мач, който е идния уикенд.



Преди дни Вердер катастрофира срещу Байерн (Мюнхен) (1:6), след като допусна четири гола през второто полувреме. Сега отборът инкасира четири попадения още преди почивката - нещо, което никога не му се беше случвало в историята. Робин Куайсон откри в 10-ата минута, в 15-ата вратарят Иржи Павленка си вкара автогол, а след още четири Куайсон се разписа още веднъж. В 38-ата шведският национал покачи на 4:0 и феновете на “Везерщадион” вече не можеха да скрият яростта си.

През второто полувреме единствената разлика беше, че Майнц намали темпото и вкара още само веднъж - в 82-ата чрез Жан-Филип Матета. След този гол голяма част от зрителите напуснаха стадиона.

Футболистите в зелени екипи стигнаха само до една греда на Леонардо Битенкурт (42’) и незачетен гол на Клаудио Писаро (72’) заради игра с ръка.

С този успех пък гостите се отдалечиха на 6 точки от опасната зона.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти