Лил изхвърли Монако от Купата на Лигата (видео)

Лил изхвърли Монако от Купата на Лигата (видео)

Лил е в серия от 4 поредни победи във френското първенство, а днес се класира и за 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата. “Песовете” спечелиха с 3:0 гостуването си на Монако, а головете бяха дело на Виктор Осимен и Лоик Реми, който се разписа два пъти. При 0:2 Ислам Слимани пропусна дузпа за Монако.

Лил доминираше през цялото време и пропусна няколко положения, преди да открие резултата. В 18-ата минута Даниел Субашич спаси удар на Осимен, но секунди след това нигериецът се реабилитира и даде преднина на гостите. В самия край на полувремето защитата на Монако сбърка и Реми опъна мрежата. В 54-ата минута домакините получиха дузпа за игра с ръка на Адама Сумаоро, но Слимани не успя да преодолее Лео. в 86-ата минута Реми наказа грешка на Субашич и довърши “монегаските”.
На четвъртфиналите ще играе и Реймс, който елиминира Монпелие след победа с 1:0. Гола отбеляза Матийо Кафаро в 78-ата минута от дузпа. Гостите играха почти цяло второ полувреме с човек по-малко, след като Михайло Ристич получи червен картон.

Утре предстоят останалите 6 мача от осминафиналите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти